Priscilla Presley säljer hemmet – för att rädda dottern igen

0

Tala om lyxfällan

Priscilla Presley, 73, sålde nyss sitt hem i Los Angeles för en summa på 3,8 miljoner amerikanska dollar.

Orsaken? För att hjälpa dottern Lisa Marie Presley, 51, ur skuld.

Elvis Presleys dotter har länge tampats med ett drogmissbruk – det i kombination med en smutsig skilsmässa från exmaken Michael Lockwood har resulterat i att kändisdotterns bankkonton nu ekar tomt.

LÄS MER: Elvis dotter riskerar förlora tioåriga tvillingdöttrarna

Som tur är finns Priscilla Presley där för sin dotter.

Enligt en källa till Radaronline uppges Priscilla vara ”villig att göra vadsomhelst” för att få dottern upp på fötter igen.

Priscilla Presleys desperata drag

När Priscilla annonserade ut att huset var till salu tidigare i maj uppgav en källa till nöjessajten att detta var ett sista desperat försök att rädda Lisa Marie.

– Priscilla skulle aldrig gjort detta om hon inte trodde att det här var hennes dotters sista chans, säger källan till Radaronline.

Detta är inte första gången Priscilla räddar Lisa Marie ekonomiskt. Så sent som i fjol rapporterades hon sälja av Elvis-memorabilia för att styra upp dotterns ekonomi – medan Lisa Marie kämpade med sitt drogberoende på behandlingshem.

Lisa Marie Presley har under sin livstid gått från miljardär till pank. Som enda barnet till musikikonen Elvis Presley ärvde hon en stor förmögenhet när musikonen avled i en hjärtattack 1977.

Lisa Marie, då 9 år gammal, ärvde en fond med 100 miljoner dollar, motsvarande omkring 875 miljoner kronor, som skulle förvaltas åt henne tills hon fyllde 25.

Många år senare – i samband med kändisdotterns fjärde skilsmässa stod det klart att pengarna var i princip slut och Lisa Marie hade 140 miljoner i skulder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.