SAS ERBJUDER ALLA EUROBONUS-MEDLEMMAR MÖJLIGHET ATT FÖRHANDSBOKA BILJETTER TILL UTVALDA LIVE NATION-EVENEMANG.

0

Från och med idag erbjuder SAS alla EuroBonus-medlemmar möjlighet att förhandsboka biljetter till utvalda Live Nation-evenemang.

Tack vare exklusiva förköpsbiljetter, som släpps innan övriga biljetter, får medlemmarna en snabbfil till favoritartister och andra exklusiva evenemang beroende på medlemsnivå.

Det Nordiska samarbetet med SAS betyder att SAS EuroBonus-medlemmar nu får tillgång till biljetter till åtråvärda evenemang innan de släpps publikt, vilket gör det smidigare att boka och planera upplevelser utöver det vanliga.

Samarbetet är ett tydligt steg i Live Nations och SAS strategi att möta den ökade efterfrågan på personliga upplevelser, och är i linje med SAS vision att göra livet enklare för SAS kunder.

– Vi ser en tydlig trend att människor reser mycket mer och längre än tidigare för att gå på våra konserter och evenemang, vilket gör denna strategiska allians med SAS lika logisk som spännande. Vi ser detta som starten på ett långt samarbete med SAS och EuroBonus-medlemmar. Vi ser även fram emot att utveckla dessa exklusiva erbjudanden vidare, säger Therése Liljedahl, Managing Director Live Nation Sweden & President Nordic Partnership.

Totalt handlar det initialt om ett 30-tal evenemang under året i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I de allra flesta fall kommer det vara möjligt för alla medlemsnivåer att köpa förköpsbiljetter. Men vissa event kan komma att erbjudas enbart till de högsta medlemsnivåerna.

– Det är glädjande att vi nu kan göra det möjligt för våra EB-medlemmar att få tillgång till att köpa och boka speciellt utvalda exklusiva upplevelser. Det är något våra medlemmar har efterfrågat. Tillsammans med Live Nation kan vi nu ge access till upplevelser som ger ett unikt mervärde för dig som är medlem, säger Johan Mägi, ansvarig för EB på SAS.

Tillsammans med Live Nation kommer SAS att arrangera gemensamma kampanjer där konsertbiljetter kommer erbjudas till medlemmarna till attraktiva evenemang i hela Norden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.