Sean Diddy Combs exfru Kim Porter avlider efter ett hjärtstillestånd 47 år gammal

0

Modellen och skådespelaren Kim Porter är död. Porter, som har tre barn tillsammans med Sean ”Diddy” Combs, hittades i sitt hem, rapporterar TMZ. Hon blev 47 år.

På torsdagen, runt tolv på dagen lokal tid, larmades polis till Kim Porters hem i Los Angeles. Enligt källor till TMZhandlade samtalet om en person som drabbats av hjärtstillestånd.

Kim Porter hade ett av-och-på-förhållande med världsstjärnan Sean ”Diddy” Combs i 13 år. De började dejta 1994, och gick slutligen skilda vägar 2007.

1998 födde Porter deras första gemensamma barn, Christian Combs, och 2006 fick paret tvillingarna JessieJames och D’Lila. Hon har även en 27-årig son, Quincy Brown, också han skådespelare, från ett tidigare förhållande med artisten Al B. Sure!.

Diddy: ”Jag saknar dig”

Nu bryter Diddy tystnaden efter Kim Porters död. På Instagram publicerar han en video på en fotografering för Essence magazine, som gjordes i december 2006, med honom och en gravid Kim Porter. Hon väntade då tvillingarna Jessie James och D’Lila.

”De senaste tre dagarna har jag försökt vakna från den här mardrömmen. Men det har jag inte. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig, älskling”, skriver han i det känslosamma inlägget och fortsätter:

Jag saknar dig så mycket. I dag ska jag hylla dig, jag ska försöka finna orden för att beskriva vårt obeskrivliga förhållande. Vi var mer än bästa vänner, vi var mer än själsfränder. Vi var något helt annat. Och jag saknar dig så mycket.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.