Sleepless bra action med Jamie Foxx

0
Sleepless

Sleepless- LA confidential och farlig förbindelse på samma gång

Jamie Foxx spelar Las Vegas-polisen Vincent Downs som arbetar undercover för att avslöja korrupta poliser och maffiakontrollerade casinon. Ett tillslag går fruktansvärt fel och Downs tonårsson kidnappas av ett våldsamt gangstergäng.

Jamie Fox och Michelle Monahan är gediga skådespelare som har finns med i fler av mina favoritfilmer.  Monahan spelar den kvinnliga huvudrollen i Source Code  en suverärt bra sci-fi film av Duncan Jones som är son till David Bowie .
Militärpiloten Colter Stevens Jake Gyllenthal  vaknar plötsligt upp på ett pendeltåg mot Chicago. Mitt emot honom sitter en kvinna Monahan  han aldrig sett förr, och hans spegelbild tillhör en främmande man. Någon minut senare sprängs tåget och alla passagerare dör. Stevens vaknar upp igen, omtumlad och fastspänd i en mystisk kammare. Från en videoskärm beordras han att återvända till tåget och återuppleva den okända mannens sista åtta minuter i livet – tills han lyckas identifiera bombmannen.

 

Jamie Foxx spelar mot Tom Cruise i mästerverket “Collateral.

Max ( Foxx)  kör taxi i Los Angeles, något han gjort i tolv år. Han har planer på att starta eget, men det händer aldrig. Han drömmer sig bort till en paradisö när arbetet blir för mycket. En natt kommer Vincent ( Cruise)  och sätter sig i taxin. Vincent är en lönnmördare. Max tvingas nu av Vincent att köra honom till fem platser.

Här kan ni läsa lite mer om den här filmen från 2017!

Vill ni ta del av fler tips vad gäller filmer på DVD, så hittar ni dem under följande flik.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.