Sommarens bästa cocktails med låg alkoholhalt

0

När det är varmt ute, är det gott med något läskande .Vid medelhavet har de kommit på ett sätt så de kan dricka mer utan att bli påverkade, det kallas  Spritzer. De använder en aperitif med låg alkoholhalt (Lågalkoholhaltiga drinkar är hetare än någonsin sommaren 2017 även i Sverige) och blandar den med mousserat och kolsyrat vatten. På Italienska rivieran dricker nästan alla Aperol Spritzer. Jag beställer alltid en Aperol, istället för en öl då jag är på krogen, då det är både godare och känns mer som fest. Men omväxling förnöjer så här är två andra förslag som är lika goda som Aperol.

Daiquiri av Äppelbrandy

Det här är min nya favorit. ÄppelDaquiri  Den har en fruktig smak med inslag av fat, röda äpplen, kanel och lime. Serveras väl kyld, eventuellt med krossad is. Den är väldigt lättdrucken och fungerar både som fördrink och longdrink 🙂

beställningslänk av applebrandy >> 

Med Lillet Blanc skapar du lätt stilsäkra och fräscha sommardrinkar. Med rötter i södra Frankrike är Lillet gjord för att ge härlig svalka under heta dagar såväl i Sverige som på Rivieran.
Lillet Blanc – En elegant och somrig apéritif, perfekt att blanda med tonic! tillsätt gärna jordgubbar, mintblad och lite färsk gurka.
Här köper du Lillet Blanc>>

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.