TENET-Ny film från Christopher Nolan som gjorde Batman och Inception

0

Nolans nya film får premiär den 26 augusti . Det är en innovativ action-blockbuster som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden.

“Tenet” har biopremiär den 26 augusti, smygpremiär den 24 augusti och redan från 22 augusti kan du se den i IMAX (Göteborg, Malmö, Stockholm) och en 70 mm-version på Bergakungen i Göteborg.

Christopher Nolans “Tenet” är en episk actionfilm som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden.

John David Washington spelar huvudrollen som “protagonisten” i Christopher Nolans nya actionfilm ”Tenet.” I en skuggvärld av spionage på hög internationell nivå är ordet Tenet det enda redskap han har för att rädda mänskligheten. Hans mål utvecklas under det att uppdraget utförs. Bortom tiden. Inte tidsresor. Inversion.

Nolan har skrivit och regisserat filmen och har använt sig av en mix av IMAX och 70mm för att ge historien liv på bioduken. “Tenet” har spelats in på plats i sju länder världen över, bland annat i Italien, Indien, Norge, Estland, Danmark, England och USA. Förutom John David Washington ser vi Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine och Kenneth Branagh.

Alla ska känna sig trygga

Vi är rädda om våra gäster och har begränsat antalet platser i salongerna till max 50 gäster. Vi lämnar alltid tomma stolar
bredvid varje bokning, ska du gå i sällskap med andra bör en person boka alla biljetter så att ni får sitta tillsammans.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.