TITTI QVARNSTRÖM LÄMNAR BLOOM – PLANERAR ÖPPNA EGET I MALMÖ

0

Michelinkocken säger upp sig efter 8 år på jobbet.

– Det har blivit dags för mig att gå vidare med nya utmaningar och jag känner att jag är färdig med Bloom in the Park. Jag har tagit det så långt det går i den form och under de förutsättningar som finns där just nu med de starka krafter som leder restaurangen, berättar Titti Qvarnström för Sydsvenskans Dygnet Runt.

– Det känns spännande och jag ser mycket fram emot att kunna gå ”all in”. Även om jag kunnat utveckla min matlagning på Bloom in the Park, så har jag varit begränsad eftersom vi är flera partners med starka viljor. Jag ser fram emot att kunna göra något där jag har full kontroll och kan kommunicera mina tankar ut mot gästen. Det miljöarbete jag gjort på Bloom in the Park har jag exempelvis inte kunnat kommunicera. Titti letar nu efter en lämplig lokal i Malmö.
– Jag kommer att utveckla ett nytt restaurangkoncept med jordnära, hållbar, transparent och lokal matlagning i centrum, berättar hon för Sydsvenskan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.