Tivoli avslöjar årets första fredagsrocknamn: Gwen Stefani. Golden Circle biljetterna släpps 29 Jan

0
Gwen Stefani uppträder på Tivolis Fredagsrock 10 Juli 22.00 . Innercirclebiljetter säljs från och med 29 jan

Tivoli avslöjar nu det första av årets stora internationella fredagsrocknamn 2020. Med en imponerande hitkatalog har Gwen Stefani fått hela världen att dansa och sjunga på hits som Rich Girl, What You Waiting For? och Hollaback Girl.
Konserten med Gwen Stefani  kommer att äga rum fredag 10 juli kl. 22:00. Biljetter till den inre cirkeln säljs från onsdagen den 29 januari kl. 10:00

Hon är en tre dubbel Grammy-vinnare och hon har varit framgångsrik över hela världen som låtskrivare, frontwoman av det ikoniska bandet No Doubt. Hon är även solo-artist med flera platinasäljande album.
Hittills har hon sålt mer än 50 miljoner album inklusive sitt fyra gånger platina-säljande debut solo album Love.Angel.Music.Baby, från 2004 med hitsinglarna Rich Girl, What You Waiting For? och den Williams Pharrell producerade nr. 1 singeln Hollaback Girl.
Fredagsrockpubliken kan se fram emot en konsert med välkända hits samt nya låtar insvept i en solid show på Stora Scenen på Tivoli.

”Gwen Stefani och Tivoli, är en perfekt musikalisk match. Gwen utstrålar livsglädje, har en enorm sångtalang, utstrålar stjärnglans , men är ändå  helt i ögonhöjd med sin publik!
Hon är en av de konstnärer som har varit ett världsnamn i flera decennier, har en massiv karriär från sin tid med No Doubt och en enorm solokarriär i bagaget. Hon är närvarande i sin föreställning med spektakulära scenshower, och  du kommer definitivt att kunna sjunga med i varje hit. Den här konserten ger dig även en möjlighet att komma väldigt nära världsstjärnan med en Inner Circle-biljett. säger Chefen för musik och underhållning på Tivoli Thor Feilberg

– ”Ambitionen med Friday Rock har alltid varit att introducera Tivolis gäster till både de största danska musikaliska namnen och de stora utländska stjärnorna i den vackra miljön på Tivoli och till ett mycket attraktivt pris. Till på Köpet mitt i Köpenhamn och ända från april till september.
På så sätt kan du säga att Friday Rock är Danmarks största musikfestival. Gwen Stefani är känd för sina karismatiska scenuppträdande och hon är också  en av popkulturens mest magnetiska stilikoner. Förutom tre Grammies har hon också fått fyra MTV Video Music Awards, två Billboard Awards, en American Music Award och en Brit Award. säger Biträdande kulturdirektör vid Tivoli Frederik Wiedemann

Köp biljett till innnercircle för 195 kr – inkl. avgift . Entrén till Tivoli kostar 135 DKK .Det är gratis entré till Tivoli med årskort.

Innercirclebiljetten ger tillgång till det slutna området framför gräsmattan.Tivoli kommer fortfarande att vara öppet för gäster på Tivoli som kan njuta av konserten på avstånd utanför det begränsade området när de betalar entré till Tivoli på 135, – DKK.  Efter kl 19.00 kostar entré till Tivoli 210, – DKK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.