Tivoli Foodhall värt ett besök. Tivoli öppnar igen 4 April

0
TIvoli Corner

17 November är det exakt ett år sedan, Tivoli Corner och Tivoli Food Hall öppnade dörren och bjöd in lokalbefolkning, turister och alla matälskare in i värmen till en hall fylld med frestande gourmet butiker. Köpenhamn har välkomnat Danmarks enda saluhall med utsikt över Tivoli.

När stadens nya hörn öppnade den 17 november i fjol var det med stora förväntningar,. Projektet med Tivoli Hjørnet hade också varit under utveckling i 14 år. Det har tagits emot väl både hörn och Tivoli Food Hall och arkitektbyrån bakom, Pei Cobb Freed & Partners fick i år priset Arkitektur Awards 2018, en av USA: s mest prestigefyllda erkännanden av den nya arkitekturen.

Vice President of Law, Business Rent and Purchase, Annette Juhl, säger om födelsedagsbarnet.
“Tivoli Corner förtjänar en fest som speglar hörnets framgång och alla de priser som byggnaden fått sedan dess invigning 2017. Tivoli Food Hall har också fått utmärkelser och har markerat Tivoli på Köpenhamns humörplats med en härlig blandning av urbana matkoncept. Vi kan se att våra gäster trivs i Tivolis mathall, och utbudet inbjuder till att man träffas både dag och kväll – året runt. Här är utsökt och avslappnad på en och samma gång med en urban underton som garanterar att du aldrig blir uttråkad. “

Här kan ni läsa mer om denna del av Tivoli i Köpenhamn

För mer nyheter kring Tivoli i Köpenhamn, så hittar ni detta under fliken “Tivoli” på hemsidan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.