Wagamama, Nimb Brasserie och Nimb Bar och det nya café Crème by Nimb öppnar igen den 18 maj

0

God stämning , gemenskap, hygge och att  få njuta av välsmakande mat har varit en del av Tivolis DNA i mer än 175 år.

Nöjesparken Tivoli öppnar officiellt den 8 juni. Men redan på måndag 18 maj öppnar restaurangen Wagamama, Nimb Brasserie och Nimb Bar igen, och serverar allt från asiatiska rätter, skaldjur, kakor till eftermiddagste. Dessutom öppnade Tivolis öppna café Crème vid Nimb, som ligger på Vesterbrogade. Crème by Nimb lyckades bara öppna nästan en vecka innan den stängde på grund av Covid-19. Nu gör det comeback med bland annat att gå från tidig morgon till sen kväll. Alla uppfyller Covid-19-kraven.Crème by Nimb, som finns på Vesterbrogade nära Tivolis huvudingång, öppnar för gästerna och erbjuder kaffe, juice, kakor och smörgåsar etc.
Nimb Brasserie erbjuder menyer för frukost, lunch och kväll. Nimbs skaldjurbuffé kommer dock i framtiden att serveras för delning vid bordet och inte som buffé. I Nimb Bar återupptas konceptet med eftermiddagste och helgbrunch.
Wagamama är känd för sin hälsosamma asiatiska mat och välkomnar gästerna på öppningsdagen för en välkomstdrink. Covid-19-säkerhet för både våra gäster och anställda är viktigt och därför säkerställs det nödvändiga utrymmet mellan borden, extra fokus på städning och en uppsättning av spritstationer i restaurangerna.Restaurangerna ser verkligen fram emot att öppna igen för våra gäster. Rengöring och hygien har alltid varit högt prioriterat och fram till öppnandet av restaurangerna har Tivoli, i samarbete med ett konsultföretag som specialiserat sig på hygien, granskat alla rutiner och optimerat alla processer.
På detta sätt kan matställena säkert välkomna gästerna. Alla är vi på Tivoli lika glada som små barn inför sin första skoldag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.