Tivolis nya ölbar öppnar den 20 augusti

0

Tivoli har fått en helt ny ölbar, ANARCHIST BAR.

Anarchist sticker ut från mängden av Köpenhamns ölbarer med sin egen stil.
Både vad gäller sitt eget ANARKISTÖL  från mikrobryggeriet med samma namn i Odense och i utformningen av lokalerna i  det som i Tivolis tidigare var Biergarten.

ANARKIST är redan känt bland ölentusiaster och alla andra som uppskattar det alldeles speciella öl som bryggeriet kan erbjuda. Det är öl med nerv och udd som vågar utmana smaklökarna. Baren erbjuder fruktig och ofiltrerad Hazy IPA, färsk fruktbomb, Bloody Weizen och Naked Gold, en ren och maltad, krispig lageröl.
Det finns många väldigt olika smaker och sorter av ditt eget favorit öl att välja mellan på ANARKIST BAR. Men det finns också ett stort urval av specialbryggda öl från in- och utrikes på kran och flaskor.

På menyn hittar du de mycket speciella krispiga pizzorna. Här knådas öl i degen och ger pizzan den speciella ölsmaken, som är utmärkt för öl. Det finns både pizzor för köttälskare och vegetarianer.

ANARKIST BAR erbjuder  både lunch och middag, och öppnar varje dag kl. 12. Du kan njuta av de gyllene dropparna från en av kranarna eller flasksortimentet på plats i den mysiga baren, där du också kan äta. Det går att ta med mat om du vill ta med smakupplevelsen  hem.

Anarkist har Ingång från Bernstorffsgade och Smøgen i Tivoli.

Öppet året runt från 12-24. Snacks och vegetariskt. Kan bokas för större och mindre evenemang.

Anarchist Bar öppnar 20 augusti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.