Tivolis samarbete med Swarovski skapar en 10 meter hög gran i Swarovski kristall

0

 

Den globala kristall- och smycketillverkaren Swarovski igår i ett partnerskap med Tivoli i samband med årets julsäsong

Tivoli blir därmed Swarovskis hittills största julutställningslokal.
Förutom upprättandet av en pop-up-butik, för första gången någonsin i Danmark, placeras en nästan 10 meter hög julgran i Swarovski-kristaller värderad till 1 miljon danska kronor. kronor på Tivoli under Julgalan.
Trädet kommer att stå i fontänen framför Nimb Hotel och kommer med sina 3000 kristaller att vara en del av nyheterna under julen i Tivoli från 16 november till 5 januari 2020.
Sedan 1991 har de gnistrande ikoniska julgranarna från Swarovski fängslat publiken framför Rockefeller Center i New York, Centralstationen i Zürich, i Paris och i Gallerian Vittorio Emanuelle ll i Milano samt i ett antal andra större städer.
Julgranen framför Nimb är klädd i Clear Crystal som får en särskilt exklusiv nordisk look.
Då Tivoli  är ett varumärke som fångar kärnan i julen och är känt över hela världen för sina årliga juldekorationer, är det ett särskilt nöje att ingå i detta samarbete med Tivoli gällande  dekorationen till  årets julgran, så vi ser fram emot att göra julen på Tivoli ännu mer  gnistrande  säger Hayley Quinn, VD Swarovski för Storbritannien, Irland och Norden.

Samarbetet med Swarovski ligger i linje med de kvalitetsupplevelser som Tivoli vill ge sina gäster.

Swarovski och Tivoli är två stora varumärken som har en stor potential att tillsammans göra Julen ännu bättre . Vi är övertygade om att många av gästerna som besöker jul på Tivoli ,kommer att ta ett foto av sig själva och Julgranen av Kristall  till sina julhälsningar på Instagram.” säger Tivolis direktör Lars Liebst

”3 dekoratörer tillbringar 10 dagar med att dekorera Swarovskis gran.

Tivolis utvecklingsavdelning har varit på en studietur på Swarovskis huvudkontor i Österrike för att lära sig dekorera trädet.

Det tar tre dekoratörer tio arbetsdagar att klä trädet för Tivolis gäster.  Tivolis gäster kan även i fortsättningen uppleva den ikoniska julgranen framför konserthuset. Med andra ord kommer det att finnas två stora julgranar under årets jul i Tivoli.Då Kristalljulgranen framför Nimb är mycket värdefull kommer den att få utökad bevakning .

Samarbetet mellan Swarovski och Tivoli är klart och vi är verkligen stolta över att kunna koppla ett internationellt toppmärke till Tivolis partnerportfölj. säger Chefen för kommersiella partnerskap och Tivoli Business Club, Niels Jørgensen.

Swarovski är ett världsomspännande designföretag med ca. 3 000 butiker i 170 länder och har en årlig försäljning på cirka 3,5 miljarder euro.Julgran med 3000 kristaller rör sig framför Nimb Framför Hotel Nimb placeras en design julgran som är prydd med över 3 000 kristaller värda ungefär. 1 miljon kronor. Det här är första gången som dansken blir bekant med en Swarovski-julgran.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.