VT HAR TESTAT HALLOWEEN PÅ TIVOLI

0

Nu har Tivoli öppnat sina dörrar för Halloween. Jag har testat den nya attraktionen “Skräcksjukhuset” och det rekommenderar jag verkligen om du gillar att bli ordentligt skrämd. Du ingår i en grupp på 4 personer som går igenom sjukhuset. På vägen dyker det upp skådisar som är utklädda till zombies som jagar dig.  Mina andra favoriter är Pariserhjulet, där du får en sagolik utsikt över hela tivoli. Jag tog en film från min korg där du kan se monsterberget.  Jag åker även alltid “Den flygande koffert” som är en attraktion med träfigurer ur HC . Andersens böcker. I en tid då allting är digitalt är det en unik nostalgisk trip att få åka i en attraktion där allt är handgjort. En fläskestegsmacka, en flödeboll och en laktrits mjukglass måste jag även ha då det är fest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.