Marabous nyhet CoCo frångår fusion konceptet

0

När Marabou släppte Marabou Orio så var det väldigt många som blev förvånade då Marabous Orio var bara det svarta kexet och ingen vit smet. Det fanns ju faktiskt en liten Oreo i Japp storlek som innehåller både den vita smeten och det svarta kexet så varför hade Marabou nu skippat den vita smeten? Det kan vara så att om man tillsatte den vita smeten i 180 grams kakan så vägde den för mycket och då skulle den bli för dyr.
Så nu har Marabou gjort som Coca Cola, de har Orio Classic (Kakasmulor)  och New Orio  en dyrare variant med (kaksmulor och vit smet-något de kallar de en hel orio i varje bit.) När det gäller Marabous nyhet CoCo så anser jag att historien upprepar sig. Nu släpper Marabou en ”Nyhet”, som är Marabou med kokosflingor. Om de skall kalla den Coco så måste den innehålla cocoskola, som även finns med i Twistpåsen, annars är det inte CoCo. Jag saknar kola blandat med kokos, nu är det bara kokosflingor och choklad. Att det skulle smaka kokosboll begriper jag inte heller.
En Fusion dvs en blandning mellan två populära varumärken är väl idén. Om man kallar något pepparkaka för att man blandar in pepparkakskryddor, så har man missförstått hela idén med en fusion. Pepparkaka är väl att blanda Marabou med pepparkaka eller hur ? Då blir det även intressant vid betygsättningen. Vi kan ju inte bedöma Marabou Orio med kexsmulor på samma sätt som vi bedömer Orio med både kexsmulor och vit smet. Vi frågar oss även varför gör Marabou en fusion av sina egna produkter ? Det vi uppskattar med Marabous fusions är ju att det är produkter som vi  gillar men som vi vill ha doppade i Marabou. Te.x  Jordgubbar,  Salta pinnar, Geléhallon och Chilinötter i Marabou choklad. Nu riktar sig nyheten till den som gillar Marabou mjölkchoklad med kokossmak , inte till oss som gillar Marabou Fusion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.