Glassprovning: Magnum Double Coconut

0

Nya Magnum Double Coconut .  Vaniljglass med kokossmak som först doppats i chokladsås och sedan i magnumchoklad. Då det inte är kokosflingor utan 2% kokospasta och arom så får glassen ibland slagsida åt mandel. Om Rönneholmsglass, egen kokos är en 5:a  så får magnum kokos stolpe in på 3. Hagen Dasz vanilj glass innehåller 5 ingredienser så de är ett bevis för att glass behöver inte innehålla 20 tillsatser.  Att magnum sedan kostar över 20 kr är bara det sanslöst med tanke på vad den innehåller. Socker=  glukos-fruktossirap,glukossirap. Mjölkpulver,stabiliseringsmedel dvs den innehåller så mycket vatten att de måste tillföra något som får den att stelna.
SKUMMJÖLK, socker, kokosolja, kakaomassa¹, kakaosmör¹, glukos-fruktossirap, fettreducerat kakaopulver¹, HELMJÖLKSPULVER, kokospasta (2%), MJÖLKFETT, glukossirap, SKUMMJÖLKSPULVER eller koncentrat, vasslepulver (MJÖLK), stabiliseringsmedel (E410, E407, E412), emulgeringsmedel (E471, E442, E476), SKUMMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse, arom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.