Viktväktarna presenterar Robbie Williams som ny global ambassadör

0

Idag presenterar Viktväktarna  sin nya globala ambassadör, den internationella popstjärnan Robbie Williams,

Williams kommer   tillsammans med Oprah Winfrey och andra WW-medlemmar  att synas i kampanjen ”For Every Body”. Williams kommer att visa sin resa mot ett hälsosammare liv på sociala medier och uppmuntra följare att dela sina anledningar för att få ett hälsosamt 2019 under hashtaggen #MyWhy.

“For Every Body” baseras på insikten att var och en av oss har sin egen anledning att bli hälsosam och det som ger störst avtryck är allt du lär dig under resan mot ditt mål. Kampanjen speglar WWs strategi för att behålla sin ledande position inom vikthantering och leverera en mer holistisk plattform för hälsa och välbefinnande

. -Vi ser våra medlemmar som hjärtat i vårt varumärke. Det är inspirerande att höra deras berättelser och skälen till att de vill bli hälsosamma, med andra ord det som är deras #MyWhy”.

Det som är intressant är att vi ser att många av dessa ”whys” är generella. Oavsett om du vill bli mer hälsosam för dina barn eller dig själv, om du vill känna dig trygg i en bröllopsklänning eller självsäker på första dagen av ett nytt jobb så är WW något som fungerar

”For Every Body”.

Det är förutsättningen för vår kampanj, säger Gail Tifford, Chief Brand Officer, på viktväktarna. Kampanjen lanseras vid en tidpunkt då 90 % av alla vuxna globalt säger att ett av deras mål för 2019 är en förbättring av sin fysiska, mentala och emotionella hälsa,

. -WW är det första program som verkligen känns anpassat för mitt liv. Efter min ryggskada förra året släppte jag helt på mina hälsosamma vanor och det känns som jag gjorde mig själv  och min familj besviken. Jag kan inte fortsätta på samma vis och tro att det ska bli annorlunda. Jag litar på WWs kunskaper om beteendevetenskap och är stolt över att vara deras nya ambassadör. Förhoppningsvis kommer andra att kunna dra nytta av min resa, säger Robbie Williams.

-Sedan jag blev en del av WW-familjen har mitt liv blivit bättre. Det är en ständig process att hålla sig hälsosam, stark och full av liv. Jag uppskattar verkligen varje dag som jag vaknar med ett hälsosamt sinne och en hälsosam kropp, säger Oprah Winfrey.

Kampanjen “For Every Body” kommer att lanseras globalt den 26 december. Robbie Williams kommer att presenteras på europeiska marknader samt Kanada, Australien och Nya Zeeland som en del av ett flerårsavtal med Viktväktarna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.