“Walk with You” – Ny singel med Gustaf & Viktor Noren

0

I mars debuterade bröderna Gustaf & Viktor Norén som en duo med singeln “Rise Again”.

Låten blev snabbt en favorit på radiostationerna och ligger fortfarande A.-listad på Sveriges Radio P4 för sjunde veckan i rad. Samtidigt som “Rise Again” fortfarande snurrar på hög rotation presenterar Gustaf & Viktor Norén nu en ny singel ifrån det kommande albumet.

Valet föll på den smått oemotståndliga låten “Walk With You” som släpps idag den 26 juni. Lyssna på nya singeln här på Spotify

Walk With You handlar om familj, livslång vänskap och att aldrig tappa hoppet om framtiden. Att dela bördan genom hårda tider, fortsätta tro att inga hinder är för stora och ingen utmaning för krävande så länge vi vandrar den vägen tillsammans.”

Och vad passar bättre än detta budskap i dessa omvälvande tider?

Gustaf Norén (ex Mando Diao) och Viktor Norén (ex Sugarplum Fairy/State Of Sound), två av de starkaste rösterna och klarast lysande stjärnorna i svenskt musikliv, har tillsammans med nära vännen och hyllade producenten Björn Olsson skapat det kommande albumet “Hyms To The Rising Sun” som släpps i oktober.

Tyvärr blev den bokade sommarturnén inställd, men i måndags presenterades nya konceptet Woodland – ett smakfullt koncept för alla sinnen. Gustaf och Viktor kommer att stå för den musikaliska underhållningen, och tillsammans med Nobelkocken Sayan Isaksson (Esperanto, Shibumi mfl) och Sveriges bästa bartender Hampus Thunholm (Fäviken, Lucys flower shop mfl) kommer de att skräddarsy en helhetsupplevelse på en okänd ö i Stockholms skärgård under ett dygn. Premiär på onsdag 1 juli.

Läs mer och boka Woodland här

Följ Gustaf & Viktor online för att se videon till “Walk With You” som har premiär imorgon lördag 27 juni kl 09:00

Instagram
Facebook
Youtube

Imorse gästade duon SVT’s Morgonsoffa, se den fina intervjun här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.