Wallmans nya show Urban Nights får Premiär 24 September

0

URBAN NIGHTS börjar med att den kastar sig ut på i ett helt enastående shownummer som tar dig på en filmresa genom  Köpenhamns gator och torg.

Med sången “Come Alive” från musikalen The Greatest Showman, väcker föreställningen upp cirkusbyggnaden och  hela staden.
Därefter följer ett spektakulärt shownummer med en hel rad av pärlor på ett band.

HYLLNINGAR AV ADELE OCVH AC/DC
Se fram emot och gläd dig över en magisk hyllning till en av världens största sångerskor, Adele, med fantastiska musikaliska tolkningar av hennes största hits.
Senare på kvällen tar vi dig på en hår-resande tågresa, där vi presenterar ett sexigt och modern AC / DC-medley – Let there be Rock!”

HÖJDPUNKTERNA FRÅN WEST SIDE STORY
Du kan också se fram emot att FÅ uppleva en modern tolkning av de musikaliska höjdpunkterna från den världsberömda musikalen West Side Story. Det kommer att bli ett innovativt och spännande shownummer som definitivt kommer att ge ett stort intryck!

TID FÖR ATT FIRA
Som vi alla vet är Wallmans platsen där vi firar de speciella stunderna i livet – stora och små. I Årets Celebration Number är våra tre manliga sångare på en humoristisk charm offensiv i äkta “rat pack” stil. De ser till så att våra gäster blir firade enligt konstens alla regler, till en festlig och atmosfärisk Bigband-musik.

AKROBATIK I VÄRLDSKLASS
Håll i hatten när ridån går upp för en spektakulär och nervpirrande akrobatik. Upplev en energisk jonglör i världsklass, en övermänskligt stark luftakrobat och en graciös cirkusartist som sätter nya gränser för smidighet!

EN FINAL MED POP-POWER

URBAN NIGHTS kulminerar i en färgstark popfinal där stora kvinnliga artister som Ariana Grande, Katy Perry och Pink förenas i en Megafest. Försök att sitta stilla när sångare, dansare och cirkusartister ger dig en fantastisk start på festen i nattklubben.
Välkommen till URBAN NIGHTS i Wallmans i Circus-byggnaden!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.