Zlatan Ibrahimovic gjorde debut för LA Galaxy och det blev succé

0
Zlatan Ibrahimovic

Zlatan debuterade för LA Galaxy

Igår så blev det dags för Zlatan Ibrahimovic att göra debut för sin nya klubb LA Galaxy. Det hela skedde på den nya hemmaarenan och det mot LA Football Club (LA FC).

Matchens utveckling

Det var en typiskt amerikansk inramning inför matchstart och det var fint väder i samband med avspark. Dock började det inte så bra för LA Galaxy då Zlatan Ibrahimovic inte spelade från start utan började som avbytare. Redan efter 26 minuter så stod det 2-0 till LA FC och det kändes som att motståndarna hade full kontroll över matchutvecklingen och såg piggare ut. Det kändes som att LA Galaxy inte hittade rätt i sitt spel och att passningarna inte gick fram. Svårt att veta om de övriga spelarna störts av den uppståndelse det varit runt Zlatan dagarna före matchstart.

Förändrad matchbild

Sakta men säkert förändrades matchbilden och i andra halvlek så kom Zlatan in och han gjorde sitt första mål i 77:e minuten och sitt andra mål i 91:a minuten.

Zlatan Ibrahimovic

Previous articleFotbolls-VM lockar rekordmånga svenskar till Ryssland i sommar
Next articleTechmiljardären: Den bästa investeringen du kan göra är helt gratis
Profilbild
Mikael Drakenberg har en fil.mag i statsvetenskap med inriktning på Internationell politik ( Upprätthållande av ordning och säkerhet efter attackerna den 11 september 2001.) Mikael har även utbildning inom freds- och konfliktvetenskap och internationell Humanitär rätt och har således omfattande kunskaper kring de lagar och regler som styr både internationella och icke-internationella väpnade konflikter, men även regelverket kring skydd av FN-soldater ute på internationella uppdrag. Drakenberg har även en utbildning från Helsingfors Universitet inom området Public administration. Mikael har arbetat både som skribent och webbredaktör, men fokuserar helst på skrivandet och då med fokus på omvärldsbevakning / omvärldsanalys från kontoret i Lund. Ett flertal av artiklarna som Mikael varit med och skrivit har publicerats i olika tidningar runt om i Sverige. Helst så skulle Mikael vilja arbeta och bo i Southern California. Helst i och runt San Diego, då han gick på High School i La Jolla, San Diego, California. Mikael har även studerat i Madison, Wisconsin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.