13.9 C
Sweden
fredag, juli 22, 2022
More

  Latest Posts

  ABBA har skapat en ny klassiker

  Wow,  jag är mycket imponerad över att ABBA kan göra en comeback då de är över 80 . Med tanke på att det bara finns 280.000 i Sverige som är över 80 (av 10,5 miljoner) och ännu färre som är så friska som ABBA medlemmarna  så blir jag ännu mer imponerad.

  foto: Handout

  De låter dessutom precis som för 40 år sedan. Dont shut me down från deras nya singel är en ny klassiker. Jag har redan lyssnat på den flera gånger och är helt såld . I mitt jobb är det svårt att bli imponerad då jag får vara med om så ofantligt mycket, men jag måste säga att jag är mycket imponerad över ABBA`s comeback . Jag kan till och med förlåta Björn Ulvaeus för att han är pk i kubik och många av hans texter är politiska ställningstagande.

  Abba-under-inspelningarna-av-hologramshowen-Abba-Voyage-iklädda-sina-motion-capture-dräkter.-Bild-Handout-Baillie-Walsh-Universal-Music-Group.jpeg

  5 November kommer deras nya comeback album .
  Våren 2022 startar deras show i London, där de uppträder som Avatarer. Hur gör Mike Jagger som är 78 år och fortfarande turnerar live . Han kommer att dö på scen.

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.