Årets Diggiloo är 9 presenter i en biljett

0
37

Det märks att vi varit svältfödda på konserter. Både artisterna och publiken var på topphumör hela kvällen.

Jessica Andersson heter nu Drottning Diggiloo

Måns Möller fick hela Arenan att gapskratta åt hans personliga iakttagelser av en värld som ibland är svårt att ta till sig.
Diggiloo gänget tävlade sedan om vem som hade varit med flest gånger i Mello eller Diggiloo. Får man verkligen säga att man är en vinnare och bra på det man gör i Sverige ? Det var både hög stämning och hög kvalitet på årets show. Stundtals kändes det som om vi befann oss i Las Vegas . Där är det tillåtet att skryta och knocka publiken med sina sångröster. Jag blev speciellt imponerad av Mariette som sjöng “Hemma” en sång riktad till folket i Ukraina. Lena Ph visade ännu en gång vilken proffsartist hon är . Jag rekommenderar verkligen hennes sommarprat som även det är av mycket hög klass.
Veteranen Jessica Andersson som gör sitt sextonde Diggiloo i år, tituleras nu Queen Diggiloo efter en idé från Sanne Salomonsen. Queen Jessica Andersson framförde “Give me your love så det sjöng om det. Sanne Salomonsen som firar 50 år som artist körde ett best of denmark medley och visade att gammal är äldst.
På Herrsidan hittar vi Diggiloos pojkband Liamoo, Robin Bengtsson, John Lundvik och Teoz. Liamoo är showens rappkung men visar även i duetten “Månsken i Augusti” med Lena Ph att han behärskar svensk vispop. John Lundvik körde kvällens powerballad med Änglavakt och hela Malmö Arena lystes upp av 100 tals mobiler. Robin Bengtsson fick hela Arenan att gunga när han sjöng svängiga I can´t go on. Teoz har nått sina drömmars mål att gå från att vara en i publiken till att få vara en fullvärdig medlem i Digiloo gänget. När han kör sin sommarhit “Het” är det bara att gratulera och klappa med.

Drottningarna av pop Lena Philipson och Jessica Andersson 

De som har biljett – och längtat hela coronaperioden efter en mäktig konsertupplevelse – kommer inte att bli besvikna!”

Sponsorer