Bravo nu med fruktkött för de som gillar koncentrat

0

Bravo är marknadsledande när det gäller juice. Marabou är marknadsledande när det gäller choklad. Majoriteten köper hellre billigt än kvalitet.

– I vårt nya sortiment har vi låtit fruktköttet vara kvar. Det ger en känsla av att du pressat juicen själv hemma i köket säger Skånemejerier stolt.

Juice från koncentrat är så långt du kan komma från färskpressad som är möjligt.

Färskpressad/nypressad juice är utan konserveringsmedel och tillsatser samt är nyttigare än juice gjord från koncentrat. En juice som inte märkts som färskpressad är ofta värmebehandlad för att ha ett längre hållbarhetsdatum, och i den processen har också mycket av den ursprungliga näringen gått till spillo.

Gillar du den beska smaken av juice som du spär ut med vatten , så kommer du att gilla Bravo med fruktkött.  Jag brukar bedöma hotellen jag bor på när jag är ute på uppdrag efter kvaliteten på juicen den har till frukostbuffen. Vissa hotell har egen juice press , då du pressar apelsinerna själv.  Bravo är besk sur och vattnig. Nu när Lidl säljer färskpressad apelsinjuice så har jag slutat  köpa Godmorgon juice och Brämhults.  Det  är dessutom väldigt lite fruktkött i Bravos juice men vad kan man förvänta sig .

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.