Christmas Night – En komplett Julshow

0

En Show som innehåller allt från Elisa Lindströms förtrollande röst där låten Vintervals är något som värmer ditt hjärta, Tommy Nilssons Komiska ådra och mäktiga stämma imponerar  då han sjunger o helga natt med nytt arrangement. Till en sagolik version av huvudtemat till Skönheten och Odjuret med Wictoria och John Lundvik. Wictoria och John Lundvik fyller upp platsen som nykomlingar med råge. John Lundvik har en röst i världsklass när han sjunger “Merry Christmas” och Wictoria är sanslöst bra i Nathalie Coles låt “Christmas List”.

 Marika Willstedt är en superproffsig kapellmästare som spelar flygel/keys/cello och sjunger som en fullblodsartist lägg till en skicklig saxofonist  som Samuel Muntlin som även spelar klarinett/flöjt/dragspel och ackegitarr  så springer Julshowen in i mål på första plats .

Fylld med mysiga julklassiker, fantastiska röster och gnistrande stjärnor – Christmas Night 2019 är här!

Tommy Nilsson och  Elisa Lindström fortsätter förra årets succé och tar den här gången med sig årets Melodifestival vinnare John Lundvik och stjärntillskottet Wiktoria ut i Vintersverige för att sprida julstämning.

Tillsammans med en stor ensemble kommer årets Christmas Night-artiseter ge dig allt du önskar, precis som vanligt. Vacker sång och roliga anekdoter blandat med värme, kärlek och skratt – det blir den perfekta uppladdnignen för jul helt enkelt.

Missa inte när vinterns mest stämningsfulla julkonsert kommer till stan. Vi ses!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.