Den 4 juni släpps Frida Öhrns låt “Leva nu

0

Den 4 juni släpps Frida Öhrns låt “Leva nu”, som handlar om det där svåra -att försöka leva i nuet.

Efter ett helt år av att ha toppat radiolistorna med sin poppiga version av Roxettes “Fading Like a Flower”, släpper äntligen Frida Öhrn ny musik. Denna gång på svenska, för första gången sedan albumet “De lyckliges väg” tillsamman”s med Bo Sundström (2007).

“Leva nu” är en hoppfull, somrig låt som tar avstamp i de tyngsta frågorna.

“Jag minns precis hur det kändes när jag gick in i skrivsessionen. Allt var så färskt i minnet, en bekant till mig hade precis gått bort. Ingen hade varit beredd på detta. Jag fick en ögonöppnare, en påminnelse om att uppskatta och ta vara på allt runt omkring mig, och att förstå att livet är förgängligt. Perspektiven ändras liksom. Vad är egentligen viktigt, på riktigt.” – Frida Öhrn

Frida Öhrn har sedan 2007 varit en älskad röst som nått världen över genom den gigantiska hitlåten “Release Me” (Oh Laura). En speciell röst som sticker ut och fångar dig med sitt nära och lite raspiga sound, som du inte glömmer i första taget. Pop, jazz, visa och country är exempel på många av de genrer som Frida rör sig gränslöst emellan. Genom åren har hon samarbetat och turnerat med folkkära artister som Bo Sundström, Peter Jöback och Kris Kristoffersen, samt deltagit i Melodifestivalen 2019 med låten “We are one” som handlar om inkludering, gemenskap och om att vi alla är lika varandra innerst inne.

Låten är skriven av Frida Öhrn, Sarah Dawn Finer, Oliver Forsmark, Selen Özan & producerad av Selen Özan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.