Ett måste för alla riktiga Beatles fans

0
Birgitte-Raaberg-og-Maria-Lucia-kred.-Søren-Malmose.jpg

Efter flera års Corona gick desvärre Frederica Teatern i konkurs

Därmed försvann även möjligheten för publikum att få uppleva världspremiären av den efterlängtade musikalen, “She Loves You”. Som tur var lyckades Mikkel Rönnow som hade rättigheterna till musikalen, att starta upp ett eget produktionsbolag.  I fredags hade musikalen äntligen premiär. Maria Lucia har headhuntats till en av huvudrollerna.

Maria-Lucia-kred.-Søren-Malmose.jpg

Tillsammans med ett 17 manna band och rasade skickliga dansare bär hon tillsammans med de andra skådepelarna musikalen ända in i mål .
Vi får vara med om livets berg och dalbana blandat med Beatles klassiska låtar.  Det är en familjeföreställning med många psykologiska bottnar. Den fromma radikala modern som manipulativt styr familjen med hjärnhand. Sonen som slutat läkarlinjen och nu knarkar. Hans syster som väntar barn med sin flickvän.  En mor som dör av hjärtfel. Nattsvart sorg och ett slut som badar i lycka. All you need is love.

Maria Lucia og Birgitte Raaberg i hovedrollerne samt Rikke Hvidbjerg, Karsten Jansfort, Johanne Milland, Mikkel Hoé Knudsen, Nicoline Siff Møller og Martin Loft i de øvrige bærende roller.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.