Första trailern på Martin Scorsesés nya film Irländaren

0

Martin Scorsese regisserar filmen The Irishman, vilket är smeknamnet maffians lönnmördare Frank Sheeran bar. Den handlar om fackföreningsbossen och maffiavännen Jimmy Hoffas mystiska försvinnande.

Vi har sedan tidigare vetat att Robert De Niro kommer spela den mordiske irländaren, och att hans gamla Heat-polare Al Pacino kommer spela fackföreningsbossen och maffioson Jimmy Hoffa.

Filmen har skapat stora rubriker sedan det för ett år sen stod klart att den skulle bli av. Bland annat är det budgeten som höjt många ögonbryn, eftersom den redan från början var satt till rekordhöga 100 miljoner dollar, men det rapporteras nu att den höjts till 140 miljoner. Dels är det på grund av de dyra specialeffekterna som krävs för att föryngra skådespelarna, eftersom filmen utspelar sig över två tidslinjer, skriver Complex. (Som  jämförelse är Bright Netflix hittills dyraste film med en budget på 90 miljoner dollar.)

Filmen är baserad på Charles Brandts bok I Heard You Paint Houses, och har premiär någon gång under 2019. I övriga roller ser vi även stornamn som Anna Paquin, Joe Pesci och Jesse Plemons.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.