13.9 C
Sweden
lördag, juli 23, 2022
More

  Latest Posts

  Gotländska Raggmunkar är en fullträff

  Något som ser lätt ut på pappret är i många fall en falllucka. Raggmunkar är lätt att göra med få ingredienser. Det är bara Potatis, Mjölk, Ägg, Mjöl och Rapsolja.

  Att det tar tid att riva potatisen och att det blir mycket disk då du skall diska matberedaren osv. Dessutom smakar aldrig mat man gjort själv lika gott som att bli serverad.  Därför smakar alltid maten bättre nästa dag. Jag älskar därför att göra storkok på söndagar och ta fram maten ur frysen 5 min innan middagen skall vara klar.

  Raggmunkar är fantastiskt gott men svårt att bli riktigt goda . Jag blev därför väldigt glad över att Ica startat ett samarbete med ett Gotländskt företag som gör hemlagade raggmunkar. De smakar precis så som jag minns dem från min barndom .

  6 stycken kostar 30 kronor och det är billigt med tanke på att folk utan att blinka betalar över 100 kr för ett wienerbröd och en kopp kaffe.

   

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Gotländska Raggmunkar är en fullträffRaggmunkar är fantastiskt gott men svårt att bli riktigt goda . Jag blev därför väldigt glad över att Ica startat ett samarbete med ett Gotländskt företag som gör hemlagade raggmunkar. De smakar precis så som jag minns dem från min barndom .  6 stycken kostar 30 kronor och det är billigt med tanke på att folk utan att blinka betalar över 100 kr för ett wienerbröd och en kopp kaffe.