13.9 C
Sweden
lördag, juli 23, 2022
More

  Latest Posts

  VECKOTIDNINGENS BÄSTA HOTELL I MIAMI

   

  South Beach Hostel om du vill  bo i ett lugnt område på ett billigt bed and breakfast , där lokalbefolkningen bor. 10 min  promenad till Ocean Drive och Art Deco kvarteren.Här är det lugnt på stranden. 

  Seagull Hotell om du vill bo mitt i stan på ett hotell med mycket affärer, restauranger, mycket trafik och mycket folk.

  Jag rekommenderar att ni hyr cykel då bussen kommer väldigt sällan och det finns bra cykelvägar.

  Jag cyklar alltid på Meridian Avenue för där finns knappt någon trafik. Länk till cykeluthyrning

  När normalpriserna på ett hotell ligger på  minst 1500 kr så kan du  ändå bo i ett dubbelrum  5 minuter från stranden och 10 min från Art Deco kvarteren vid Ocean Drive för 780 . På Ocean Drive ligger alla nattklubbar och krogar med havsutsikt. Min favorit är Cleavlander på 10th and Ocean. Festa på Ocean Drive bo på 3rd eller 22nd.

  Ännu bättre blir det då ni är två ,då betalar ni  390 för ett eget rum per natt. Det är  2 min från bussen till Shopping gatan Lincoln Road Mall. Det är 10 min till hamnen. 

  Om ni vill bo närmare shoppinggatan Lincoln Road Mall som är på 18 gatan, så rekommenderar jag Seagull Hotel på 22 gatan för 1500 per natt.  Det är även nära till Ritz Carlton som är mitt favorithotell. Jag brukar gå dit och bada i poolen. även om den är endast för gäster. På 22 gatan känns det mer som New York med mer trafik och mycket folk .På tredje gatan känns det mer som vid kusten. Knappt någon trafik och bara enstaka personer i badkläder. Nere vid hamnen är det mest bostadshus. Hotellgatan börjar vid Collins Avenue 1500. 

  Jag rekommenderar inte att  ni bor på Ocean Drive eller Collins Avenue från där Art Deco börjar (femte gatan till femtonde gatan)  då det är för mycket trafik och det är där alla nattklubbar ligger så det kommer att vara folk som skriker och musik hela natten. South Beach hostel ligger på tredje gatan och är därför lugnare. Då Sobe ligger i ett bostadsområde får inte gästerna vara på terassen efter kl 22.00. Att bo på ett hotell efter 22 gatan är också värdelöst,  då du har långt både till  Lincoln Road Mall och Ocean Drive. Många resebyråer bokar hotell på Miami Beach som kan vara 5 km från South Beach. Då är det taxi som gäller eller hotellets dyra shop.

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.