Kinky boots får Premiär på Det Ny Teater 10 februari 19.30

0

En Fest på höga Klackar

Feelgood-musikal om vänskap, kärlek och att övervinna fördomar. Varmhjärtad och rolig. En fest på höga klackar.

NYA VÄGAR I NYA SKOR
Charlie, som är arvtagare till en skofabrik, kämpar för fabrikens överlevnad. Hjälpen kommer oväntat när han träffar den flamboyanta nattklubbsartisten och dragdrottningen Lola. Tillsammans bestämmer de sig för att producera “kinky boots” – glittriga och väldigt högklackade stövlar för män. Då händer något!

De två mycket olika männen upptäcker att de har mer gemensamt än de någonsin hade föreställt sig. En underbar livsbejakande berättelse om att förändra – inte bara skor – utan också tankesätt för att skapa något unikt tillsammans: Kinky Boots och en speciell vänskap.

BÄSTA MUSIKAL
Kinky Boots har vunnit allt: Tony Award och Olivier Award för bästa musikal och till och med Grammy Awards. Den dynamiska och medryckande musiken är skriven av popikonen Cyndi Lauper, som på åttiotalet fick en hel värld att sjunga med i låtar som: Girls Just Want to Have Fun, True Colors och Time after Time.

Handlingen i Kinky Boots är baserad på den brittiska filmen med samma namn. En av Broadways största musikalframgångar de senaste 10 åren har nu dansk premiär på Det Ny Teater.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.