13.9 C
Sweden
lördag, juli 23, 2022
More

  Latest Posts

  Lasse Kronér är tillbaka med ny julbords-show exklusivt på Selma Spa i Sunne!

   

  Lasse Kronér är tillbaka med nya upptåg i Värmland med ny julbords-show på Selma Spa i Sunne.

  Det blir exklusiva november och decemberkvällar fyllt med underbar musik till ett av landets mest välsmakande julbord tillsammans med en av landets mest populära och folkkära artister . även omtyckt som programledare, Lasse Kronér. Med sig har Lasse sitt fantastiska husband i ledning av Per Hovensjö som står för högklassig underhållning med premiär den 26 november 2021.

  – Härligt att få återvända till en av mina favorit platser med en ny show och att äntligen få möta publiken live igen. Det blir många ljuvliga kvällar att se fram emot, med mycket värme, omtanke och musik på underbara Selma Spa. Säger Lasse Kronér.

  Lasse Kronérs Julshow spelas den, 26, 27 november, 3, 4, 5, 10, 11 december på Selma Spa i Sunne.

  Biljetterna är släppta via: www.selmaspa.se

  Lasse Kronér, är en av våra mest folkkära programledare, artister och underhållare. Han slog igenom i showgruppen ”Triple & Touch” som under några säsonger gjorde det populära programmet ”Musikjägarna”. Därefter har Lasse radat upp succéer som programledare i SVT med ”Dobidoo” som varje vecka samlar närmar 2 miljoner tittare och i år är det den 14:e säsongen. Den 3:e augusti blir det premiär för Lasse Kroners nya program i SVT ”Kronérs sommargäster” Lasse har genom åren turnérat flitigt runt om i landet med ”Diggiloo”, Triple & Touch” och julkonserter m.fl.

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.