Lassgård och Millhagen och Rehnberg har huvudrollerna i Hoberts nya film Kärleksbevis

0
Från-vänster-Hedda-Rehnberg-Rolf-Lassgård-Richard-Hobert-Livia-Millhagen.-KÄRLEKSBEVIS-är-Hoberts-nya-film.-©

Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg gör huvudrollerna i Richard Hoberts nya biofilm KÄRLEKSBEVIS.

Den psykologiska thrillern utspelar sig på Österlen där inspelningen börjar i Kivik den 8 februari och pågår till slutet av mars.

Thomas och Marie ska skiljas och möts en sista dag för att tömma och sälja sommarhuset. Ingen av dem anar den andres egentliga avsikter. En ung kvinna dyker plötsligt upp, driven av svartsjuka och med en helt egen agenda. Det som skulle bli ett civiliserat avslut på ett långt äktenskap blir minut för minut till en omskakande helg som ställer allt i deras liv på ända.

Richard Hobert har skrivit manus och regisserar:

Kärleksbevis är ett triangeldrama om stark kärlek, tillit och svek. Om när vardagen förvandlas till en psykologisk thriller där känslorna driver människan till handlingar som hon inte trott sig själv om. Tre av Sveriges främsta skådespelare gör huvudrollerna. Historien utspelar sig i Österlens gåtfulla landskap, en plats för såväl fridfulla hjortar som vildsvin.

Producent är Håkan Hammarén, Fundament Film, i samarbete med Hoberts Cimbria Film.

-När jag läser ett manus så gör jag vanligen anteckningar i marginalen. I detta gjorde jag inte en enda. Det är en briljant filmberättelse som är omöjlig att lägga ifrån sig,säger Hammarén.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.