Magnum remix ett riktigt magplask

0

Smärtgränsen för vad en Magnum kan kosta är nära. 28 kr kostar nu 1 magnum att jämföras med en 1/2 liter ben&Jerry eller Hagendasz för 50 kr.

Magnum Remix skall vara inspirerad av klassikern Magnum Mandel . Det är så jag tar mig för pannan. När Magnum introducerades så blev alla imponerade över att en pinnglass kunde vara så otroligt god . Den smakade som hemmagjord vaniljglass med ett tjockt lager mörk choklad av hög kvalitet. Det var då det .
Nu har glassen blivit mindre och mindre och kvaliten blir bara sämre och sämre. Dålig fantasi har de också. Först och främst så har man smaksatt en kass vaniljglas med en oerhört obehaglig syntetisk mandelsmak. Sedan har man doppat den i ett tunt lager med mjölkchoklad och vit choklad.
Hur i helsike har smakpanelen tänkt ? Det har funnits så många otroligt goda Magnum, genom åren som man bara kastat på sophögen. Magnum Valnöt var sanslöst god. För att inte tala om alla choklad varianter . Jag antar att det är moderbolaget som gör glassarna till en europeisk marknad och Sverige har inte mycket att säga till om.  Att ta 28 kronor för Magnum remix  är hutlöst . Är de inte rädda om sitt varumärke. Mer smörolja och konsistensgivare till folket

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.