Magnus Carlsson gör världsduett med Eurovision-stjärnan

0

Den ständigt aktuelle Magnus Carlsson är äntligen klar att släppa ny musik och det tillsammans med Eurovision-vinnaren och nära vännenHelena Paparizou (båda faktiskt bördiga från Borås!).

På det nya samarbetet “Night & Day” bjuds vi på varm somrig och radiovänlig pop, framförd av två av Sveriges mest älskade artister. “Day And Night” är skriven av det engelska teamet Michael Down / Will Taylor / Primoz Poglajen. De har bl.a. arbetat med stjärnor som amerikanska Sean Paul, japanska MAX och ryska Sergey Lazarev och legat etta på flertalet hitlistor genom karriären. Producerad av välmeriterade Martin Eriksson Sandmark i Stockholm.

Helena Paparizou -“Jag har alltid beundrat Magnus som artist. Våra vägar korsades tidigt i karriären men det var förrän vi turnérade ihop 2015 som jag lärde känna honom väl. Jag blev direkt kär i hans artisteri och personlighet, han är en strålande stjärna som alltid kommer att skina allt mer. I Magnus har jag vunnit en vän för livet.”

Magnus är just nu inne i förberedelserna av sin kommande show som sätts upp på Börsen i Stockholm i höst och Helena har precis släppt ett succéalbum i Grekland som gick upp som etta på försäljningslistan med flertalet hitsinglar i låtlistan. Hon ingår dessutom som en av nyckelpersonerna i grekiska “The Voice”. Ändå har dom båda funnit tid att sammanstråla (på FaceTime) och färdigställa den varmt smittande “Day & Night”.

Magnus Carlsson“Att ha Helena och hennes energi runt sig är alltid en fröjd, så när denna låten dök upp kände jag med en gång att den var som gjord som duett för oss två! Även om pandemin gjorde att vi inte kunde ses som vi brukar så pratade vi ihop oss online för att sedan gå in i varsin studio – hon i Athen och jag här hemma i Stockholm. Låten är skriven av ett team i England och producerad i Stockholm, så med alla våra insatser i olika länder har vi ändå lyckats förena och samla kraft från flera håll runtom i världen – trots restriktioner och pandemikaos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.