13.9 C
Sweden
onsdag, juli 27, 2022
More

  Latest Posts

  Melanie Wehbe släpper upplyftande och vackra singeln “All The Rest

  När artisten och platina-säljande låtskrivaren Melanie Wehbe gör sin come back efter en lång period i studion så gör hon det helhjärtat. Endast en månad efter första singeln Like I Do är hon redan tillbaka med upplyftande och vackra All the Rest. Singlarna bygger upp inför hennes debut EP som släpps efter sommaren. 

  All the Rest är en låt om att fortsätta gå sin egna väg i livet trots alla motgångar och utmaningar man möter. När en dörr stängs öppnas en ny på något vackert och knasigt sätt, även om det kan vara otroligt svårt att se det i stunden. Var dig själv, följ dina drömmar, respektera dina känslor, lyssna på magkänslan, älska den du vill, i längden är jag övertygad om att det rätt väg att gå. Vill även tillägga att jag personligen tycker att All the Rest är en riktigt mysig billåt också.” – Melanie Wehbe

  Efter sommaren släpper Melanie Wehbe äntligen sin efterlängtade debut EP Bloom. Innan dess ska hon bjuda oss på ytterligare en låt från samlingen och åka ut på sin första sommarturné som artist med liveframträdanden i både Sverige och Norge. Melanie förklarar den/EPn som en musikalisk resa om att hitta självacceptans, sin inre styrka och att kunna blomma ut som människa. Hela projektet släpps på eget skivbolag med ett handplockat team. Valet var enkelt, hon ville bli bättre på att prioritera sig själv och känna sig kreativt fri med åsikter enbart från dem som känner henne bäst. Efter ett liveframträdande i Luleå så skrev Magnus Tosser från Norrbottens-kuriren att Melanie var ”en av landets bäst bevarade hemligheter och bästa talanger”. Hennes emotionella klang, vackra melodier och hur hon bjuder in sin publik till hennes frizon och sedan lämnar dem fyllda med energi är några av faktorerna som får Melanie att sticka ut som artist.

  Melanie Wehbe är även en platina-säljande låtskrivare. Hennes katalog inkluderar två ettor på Spotify och tre radio-ettor. Hon har skrivit två låtar som tog sig hela vägen till Eurovision Song Contest samt två Idol-vinnarlåtar och just nu är hon aktuell som låtskrivare i både dansk och tysk radio.

  All the Rest är skriven av Melanie Wehbe, Oliver Heinänen, Liam Cacatian Thomassen
  Produktion Oliver Heinänen
  Mixning Joy Deb
  Mastring Holger Lagerfeldt

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.