13.9 C
Sweden
fredag, juli 22, 2022
More

  Latest Posts

  FLORIDA ÄR BILLIGAST OCH LUGNAST I JANUARI

   


  Miami är mitt val då det är dags för  vinter-semester. I Januari är priserna som lägst och vädret är perfekt. På Gran Canaria är det oftast sandstormar. Thailand tar ett dygn att åka till och när du kommer fram skruvar du fram klockan så du får jetlag vid ankomsten. På fakeparadiset Bali regnar det och i Europa är det för kallt. Los Angles är underbart men det är 30 minuters tågresa  till stranden om du bor i Hollywood. Dessutom är det riktigt kallt och farligt vid havet när solen går ner.
  Miami är perfekt, du kan gå och cykla  överallt eller om du har tålamod och vänta så lan du  ta lokalbussen, den kostar bara kostar 25 cent. Dessutom är det oftast 22 grader på natten så du fryser aldrig.
  Jag bor alltid på södra delen av ön, South Beach då det är som en egen stad där du inte behöver bil. På Miami Beach finns bara bostadskvarter, stranden och Collins Avenue. South Beach är mellan första och tjuofjärde gatan /first-24nd street. Om du har en budget på 40.000 för en två veckors semester så är det lätt att hitta hotell i South Beach. Det är också lätt att bli lurad då du bokar prisvärda hotell på Miami Beach och du måste ta taxi till South Beach. På Miami Beach är det bara “Resorts”, där du befinner dig på hotellet hela veckan. Utanför hotellet finns bara motorvägen. Bussen går sällan och hyra bil är ekonomiskt själv mord. På SOBE Hostel kan du få ett enkelrum för 780 kronor  5 minuter från Art Deco kvarteren.

  Taxi 32 dollar
  Dela transferbuss med andra som skall till South Beach 20 dollar 

  Länk till shuttlebussen >>

   BILLIGAST

  Flygbussen /Airport flyer  från flygplatsen kostar 2.65 Dollar.  Följ skyltarna till Miami International Airport (MIA) Metrorail station.

  Bussen går till Lincoln Rd., Washington Ave.

  Länk till flygbussen>>

    Du går av på   3rd and Washington . Du går rakt över gatan och där ligger SOBE Hostel . Bor du på Seagull går du av på 22nd street eller  lincoln road mall . Seagull ligger på 22nd and Collins . Bussen stannar på Washington. Är du osäker kan du dela shuttlebuss med andra och de kör dig direkt till Hotellet för 20 dollar.

  Fler artiklar om Miami>> 

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.