Nick erbjuder choklad utan socker, palmolja och gluten

0

Nick har samma fördelar och nackdelar som Quinoa chipsen .

Är det nyttigt blir det inte samma smak. Tänk er en smörgås utan smör eller ost. . Utan sås blir det lätt lite torrt. Det är för lite salt osv. Alla lightprodukter smakar lätt, lättmjölk eller syntet.

Men för de som inte kan äta socker eller gluten så är det fantastiskt. Nicks kostar dessutom bara 9 kr. Dessutom innehåller den bara naturliga sötningsmedel . Extrakt från steviaplantan (Steviolglykosider) och ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol)

För oss alla andra som vill äta nyttigt så kan man äta choklad där man använder rörsocker. Den chokladen är dessutom så smakrik att en blir nöjd av bara en bit. Det finns inga genvägar till hälsa. Det är bara två saker som gäller : balans. Lite och sällan.  En chokladkaka som inte innehåller tillsatser för att spä ut den  kostar 75  kr så då äter du inte så mycket.

NICK’S Kexbar är en kexchoklad utan tillsatt socker!

  • Sveriges mest prisade och bäst-i-testvinnande kexchoklad!

  • Utan tillsatt socker och artificiella sötningsmedel

  • Fri från gluten, vete och palmolja

  • Sötas med en naturlig mix av ç, extrakt från steviaplantan (Steviolglykosider) och ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol)

  • Passar utmärkt för diabetiker, low carb- och LCHF-kost men främst för alla som vill njuta och må bra på samma gång

NICKS Kexbar har sedan den lanserades vunnit bäst i test i Aftonbladet Plus och blivit prisad bland traditionella kexchokladkonsumenter som ett hälsosammare alternativ till mellanmål. Med en fantastisk smak och absolut inget tillsatt socker består NICKS kexbar av frasiga kex med vaniljkräm omringad av krämig mjölkchoklad. Helt fri från tillsatt socker, gluten och vete, men desto mer full av smak och krispighet!

För att få en fyllig, rund och söt smak utan tillsatt socker använder vi oss av en bas av söta fibrer (Polydextros), ett extrakt från växtriket utvunnet ur Steviaplantan (Steviolglykosider) samt ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol). De här ämnena samverkar på ett finurligt sätt och de har alla extremt låg blodsockerpåverkan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.