Nya Mission Impossible- Fallout är ruggigt bra

0

Tom Cruise is back med en riktig action rökare.

Filmen börjar med en mycket bra prolog till dess att den ikoniska signaturmelodin strömmar ut ur högtalarna. Presentationen av huvudrollsinnehavarna uppfattas bara av mitt undermedvetna då den är har 100 klipp i sekunden. Cruise är 60 om 4 år så han jagar John Waynes rekord om att vara den mest framgångsrika manliga skådespelaren genom tiderna.
Han springer sanslöst snabbt och länge. Under ett av sina stunt så bryter han foten och begriper även i en så pressad situation att han måste gå ur bild på den brutna foten för det går inte att göra om scenen.  Specialeffekts teamet har verkligen vässat begreppet Cliffhangers och det är många scener där du sitter som på nålar då det är bara fråga om sekunder. Jag hade väldigt roligt under hela filmen och fick gåshud då signaturmelodin drog igång för första gången. Även om det är kul att se Skyskraper med Dwayne Johnson, så är det något speciellt att se en action film där huvudrollsinnehavaren gör all stunt på riktigt. I Indiana Jones fick de gräva en tunnel under bilarna på flera kilometer då stuntmannen skulle hänga under en bil.

Alla huvudkaraktärerna är som gjutna i sina roller och det  är ett bra manus. jag förstår att Tom Cruise tar sitt jobb som Hollywoods främsta Actionhjälte på allvar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.