Oslipat 30 Mars på Babel med Anders ”Ankan” Johansson, Kalle Lind ,Lisa Eriksson och Emma Hansson Löfgren.

0

Anders Ankan  Johansson är känd för att göra varm och fiffig humor. Han har en utstrålning som är befriande tryggt ödmjuk i en tid som verkar lida av komplex och självhävdelsebehov. Succé i ”På spåret”, ”Bäst i test” och nya SVT-serien ”Nästan inget”.

Kalle Lind är humoristen och författaren som går igång på gamla nöjesgubbar som en tjackis på amfetamin. Han spottar ur sig roliga böcker och är mellan varven med i tv-program som ”På spåret”. Nu gör han comeback på ståuppscenen och vi på Oslipat är väldigt glada att husera honom!

Lisa Eriksson är en komisk savant med en stillsam och skör utstrålning. Avig, introvert och lätt att gilla. Hon visar att den som får mest skratt “inte behöver vara den som skriker högst”. 2014 blev Lisa årets nykomling på Svenska Standupgalan och 2017 vann hon tävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy festival.

Emma Hansson Löfgren är en komiker som bland annat kunnat ses som ena halvan i duon Haggan och Ludret på Robins. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor.

Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid för bra plats.

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 30 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.