ROA DIG KUNGLIGT I SOMMAR

0

Förra sommaren bröt kung Carl XVI Gustaf ny mark, när Sollidens slott på Öland öppnade upp för en konsertsommar med den främsta svenska artisteliten.

En kunglig och uppskattad satsning, även för berörda artister. Ovesholms slott och Läckö slott var snabba att haka på. Sommaren 2021 bjöd på fantastiska utsålda konsertkvällar och idén föddes att exportera dessa småskaliga och kungliga stjärnkonserter till fler slott. Så i sommar välkomnar vi dig även till Tullgarns slottRosendals slott och Strömsholms slott.

Sessions är unikt genom att presentera några av Sveriges bästa artister i ett litet och intimt format, en “trädgårdspelning” där miljön, musiken och närvaron är kärnvärdena. Vi har försökt att erbjuda konserter för alla smaker, allt från Arvingarna, Sven Ingvars och Bo Kaspers orkester till Danny Saucedo, Melissa Horn, Orup och Jill Johnson. Och så mycket mer.

Så med Sessions på sex olika slott i Sommarsverige och med totalt 62 konserter kan vi nästintill garantera att du kommer att hitta din Sessions-upplevelse. Kolla vilka konserter som erbjuds på ditt favoritslott på sessions.se.

Välkommen till Sessions unika konserter med ett begränsat antal parkettstolar per kväll.
Du är värd att roa dig kungligt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.