Robert Wells sjunde komposition i serien ”Songs Without Words”

0

Nu släpps musikvideon till Robert Wells sjunde komposition i serien ”Songs Without Words” tillsammans med några av landets mest rutinerade dansare!

”Ballet Noir” är sjunde kompositionen i serien från Robert Wells ”Songs Without Words”. Inspelad med studiotekniker från vardagsrummet i Stockholm. Under studietiden på Musikhögskolan jobbade Wells extra på Balettakademien som ackompanjatör. Så inspirationen är sen länge förankrad med dans och musik!

Premiär för musikvideon Robert Wells “Ballet Noir” via (YouTube) Klicka här…

Musikvideon är inspelad i Studio 9 på SKH, Stockholms Konstnärliga Högskola. Wells tillsammans med två av landets främsta och rutinerade dansare Jan-Erik Wikström och Olga Kliapovskaia som även koreograferat dansen.

-Jag har alltid varit intresserad av dans även om jag själv dansar lika stelt som ett kylskåp, så ”Let´s Dance” lär inte bli aktuellt säger Wells och skrattar.

-Under mina studieår på Musikhögskolan jobbade jag extra som ackompanjatör på Balettakademien och det har varit en del i inspirationen till detta stycke. Även under mina Rhapsody In Rock-konserter har vi haft egna dansgruppen Rhapsodettes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.