VENOM ÄR EN ROLIG POPCORNFILM

0

Venom

Tom Hardy som spelar huvudrollen  är en av mina favoritskådespelare som har ett brett register. Han slog igenom i Inception, var sedan skurken i Batman och Mad Max tillsammans med Charlize Theron. Det här är första gången jag ser honom i en komedi . Skurken spelas brilliant av Woody Harrelson som Oscarsnominerats 3 gånger. Michelle Williams som spelar hans ex har varit oscarsnominerad 4 gånger.

Det märks att jag inte tillhör gaming generationen, då jag uppskattar inte att stora delar av dagens filmer frossar i digitala effekter. Så även Venom. Jag anser att filmens tillgång är samspelet mellan Hardy och Carnage. Men jag förstår att dagens biopublik älskar de digitala episoderna. Dessutom tror jag att vi är för få som skulle ha uppskattat en thriller eller dramakomedi baserad på Venom karaktärerna . Ett bra exempel är när Paul Schrader en av mina absoluta favoriter skulle göra Exorcisten men fick sparken då det var för mycket teater och för lite action. Man anställde istället Renny Harlin som hade gjort Die Hard 2.
Tack vare skådespelarnas insats så klarar filmen ribban för godkänt. Det skulle vara roligt att se Christopher Nolan ( memento, inception)  eller Denis Villeneuve
( Dune, Sicario, Bladerunner 2)  regissera Venom. Men jag tror den är för smal för dem.

Eddie Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som istället blir värd för symbioten Carnage och som i sin tur flyr från fängelset efter en misslyckad avrättning.

Regi:

Andy Serkis

Skådespelare:

Tom Hardy,

Michelle Williams,

Stephen Graham,

Woody Harrelson,

Naomie Harris

Originaltitel:

Venom: Let There Be Carnage

Originalspråk:

Engelska

Premiär:

20 okt 2021

REVIEW OVERVIEW
Venom - en kul popcornsrulle
Previous articleScream Queen Jamie Lee Curtis tillbaka i ny Halloween film
Next articleChucky får äntligen sin egen TV-serie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.