13.9 C
Sweden
lördag, juli 23, 2022
More

  Latest Posts

  Vi Testar : Aqua Gustus – Natural Flavouring for Water

  Även om vi i  Sverige har förmånen att kunna dricka vatten direkt ur kranen som andra länder bara kan drömma om, så föredrar många att kånka hem kolsyrat kranvann från matbutiken.

  Ett annat trick är att sätta till smaker till vattnet. Ramlösa tillsatte citron i sitt vatten och vips sålde de ännu mer. Nu har det urartat sedan Carlsberg köpte Ramlösa, så nu kan man köpa: äppelpaj,skumbanan och kaktus.

  Dagens konsumenter kan delas upp i två läger. Det ena vill att det skall vara billigt, det andra att det skall vara kvalitet.  Typ Marabou versus Michel Cluizell.

  Billigt blir det om du använder naturidentiska aromämnen, dvs citron framställd på kemisk väg. Det senaste är därför att tillverkarna skryter med att deras dryck innehåller 5% äkta fruktjuice.

  Så nu kommer det allra senaste. En spray som enbart består av enbart naturliga fruktextrakt. Aqua Gustus . En flaska ger dig 13 liter smaksatt vatten, om du sprayar glaset fem gånger. Flaskan är snyggt designad och vänder sig verkligen till den målgrupp som anser att kvalitet är viktigare än kvantitet.

  Det jag gillar mest med Aqua Gustus . Det är att den innehåller inget socker, så jag kan dricka en  hel liter om dagen och får varken hål i tänderna eller går upp i vikt. Nu inför julen så är Julmust den största boven . Den innehåller bara socker och kostar 12 kr för 1.5 liter. Det enda som är billigare än julmust är vatten.Med påföljd att tandläkarräkningen skjuter i taket då du dricker julmust som vann.

  Agua Gustus kommer i fem smaker. Du  kan köpa alla fem för 395 kr eller en smak för 100 kr. Du slipper asa hem vatten från butiken. Du köper en sodastream och Aqua Gustus collection, så har du så du klarar dig till nästa år.

  En populär energidryck kostar 25 kr och den slukar du på 7 min . 13 liter Aqua Gustus kostar 100 kr och räcker flera månader.

  Om du är törstig och längtar efter den söta smaken så är jordgubb  och rabarber eller hallon och mango  bäst. Letar du efter en måltidsdryck så är apelsin, äpple och dragonfruit lite mindre söta och mer vuxnare i smaken.

  Jag har bjudit på Aqua Gustus på ett par middagar och alla har blivit lika positivt överraskade.

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.