13.9 C
Sweden
lördag, juli 23, 2022
More

  Latest Posts

  vi testar Quinoa chips från Eat Real

  Eat Reals produkter är både gluten fria och veganska. De innehåller 21 gram fett per hundra gram chips.

  Eat Real Quinoa Chips gjorda av quinoa. Krispiga snacks av naturliga ingredienser som finns i flera goda smaker. Vegansk och glutenfri.

  Eatreal snacks bygger på tre enkla begrepp: smak, näring och naturliga ingredienser. Chipsen är fria från konstgjorda smakämnen, färgämnen och konserveringsmedel, vilket innebär att du äter ett hälsosammare tilltugg.

  Kommer i påsar i lagom portionsstorlek 80 gram  som är perfekta för favoritprogrammet i tv soffan eller under festens förmingel när du vill ha ett lite nyttigare alternativ till grillchipsen.

  Finns i fyra smaker:

  • Tomat & Vitlök

  • Hot & Spicy

  • SourCream Chives

  • Chili Lime

  Vi har testat Sourcream och gräslök. De är väldigt lätta i smaken. Kryddblandningen är väldigt mild. Då mycket av smaken finns i fettet så smakar chipsen väldigt mycket light, sa en kollega på tidningen. Jag håller med. Tar man bort socker och fett , smakar produkten väldigt nyttigt och mycket luft.

  Jag tycker de är väldigt goda men de andra i testpatrullen tyckte  inte att de smakade så mycket.

  Vill man göra en kompromiss och äta nyttigt men ändå med full smak så rekommenderar jag min egen favorit ,Estrella  Linschips som har 40 % mindre fett men smakar ändå som riktiga chips .

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  vi testar Quinoa chips från Eat RealVi har testat sourcream och gräslök. De är väldigt lätta i smaken. Kryddblandningen är väldigt mild. Då mycket av smaken finns i fettet så smakar chipsen väldigt mycket light, sa en kollega på tidningen. Jag håller med. Tar man bort socker och fett , smakar produkten väldigt nyttigt och mycket luft.